Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna när andra talar fattar de inte

Kan ingen sätta munkavle på alla
skrikiga ouppfostrade människor som
inte fattar att vi ännu har yttrandefrihet
alltid ska de störa ropa ut sina hatiska ord
särskilt nu i valtider löper de amok
deras ögon lyser hatiska och deras
munnar är öppnade som hungriga
små fågelungar som längtar efter mat
man skulle i det ögonblicket stoppa i
några korvar eller annat käk
så det blir tyst på deras störande
respekt vet de inte vad det är
lyssna när andra talar fattar de inte
våld är något de är bekväm med
alltid ska det puttas sparkas slängas
förmål mot de som de inte gillar
undrar om de vet vad är kärlek betyder
deras agerande talar emot det
men som med alla handlingar
så är detta bara ett bevis på
att de behöver hjälp!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-08 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP