Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05-08-2012 Söndag


Dagen vet inget ont

Fruktan oroar mitt hjärta.
Vansinniga stunder
tänker ut fällor att undvika.

Det finns ingen återvändo
från vad som gjorts.
Gud bevare mig, det finns ingen ånger.

Dagen fastnar i fiskarens nät
och natten vrider ur mina svettiga drömmar.
Vi måste vidare.

Skaka av oss sorgen
och se:
Jag gör allting nytt!

Till slut




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner styrkan och kraften i dina ord....och hoppet om morgondagen....
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP