Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grundversionen är Järnkattens och du finner den här: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1507901 . Tack John för inspirationen!


Järnkattens Vackraste Ros (2012)

När hon såg mig
stannade tiden
rådjursögon
fångade synen förvriden

hennes blotta beröring
min lemmar frös
kunde bara betrakta
vyn så melodiös

mitt hjärta slog
på gränsen till förmåga
ett förbannat tillstånd
i förälskelsens låga

skönheten trollband
själen började brinna
kunde aldrig fånga
så jag lät henne försvinna




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-06 13:14



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert så som bara du kan. Väldigt talande, jag ryser av välbehag
2012-08-09

    ej medlem längre
Vacker!
2012-08-06

  Järnkatten
Tack min fina vän för en underbar tolkning, känslan finns kvar förädlad av din talang, känner mig oerhört hedrad :)..
2012-08-06

  Rise Little One
Det doftar rosor här både från denna och den originala versionen.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé