Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka svar


Där, på en skogssvart tjärn -
djupare än tallarna
är höga,
men så silverblank
att du inte ens kan se
under ytan,


och i din iver
efter botten av djupet
missar du
att det är himlen
som bär din båt.




Fri vers av miljas
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-07 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande!! Allt faller på plats: bilderna, rytmen, allt!!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet