Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtom

Kanske är det just i morgon som det händer?

I morgon ...

Inte det att jag skulle vinna på någon Trisslott eller så -

ändå omöjligt, eftersom jag aldrig köper några.

Men något annat ...

Egentligen önskar jag att det inte ska hända något.

Ja, tvärtom, sluta hända.

Just det.

Att det ska sluta hända att det slagit lock för mina öron, det önskar jag.

Verkligen.

Och att det ska sluta hända att jag längtar efter någon ... som ändå inte kommer ...

Det vill jag absolut.

Det kunde förresten sluta hända med en gång.

Nu!

Behövde väl inte dröja ända till i morgon,
det tycker inte jag.




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-08 01:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar spel med negationerna, är svag för meningsbörjan som "inte det att...", "egentligen..."
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter