Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8888


Så många ord som blivit sagda
men aldrig hörda

Så många tårar som gråtits
utan någon som blir
berörd

Så många år som förflutit
med minnen
som färgar varje dröm
röd




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-08-08 11:11



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket djup i denna
2012-08-09

  Eva Langrath VIP
Smärtsamma vedmodsord som leder min tanke till en illusion som brustit
2012-08-08

  cilax VIP
å, vilket vemod, melankoli. Skaver
2012-08-08

  Rise Little One
Igenkännande fakta, undrar om man skulle fortsätta eller inte?
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös