Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hjärtat redan vet, som förståndet inte vill förstå


Han kommer inte in
under huden, in i mitt
blodomlopp, han berusar mig
inte.


Han hör inte mina drömmar,
känner inte min längtan,
han når inte min lust -


så han får inte dela mitt syre,
jag kan inte ge mig hän


för jag åtrår honom inte.




Fri vers av miljas
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-08 16:59



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
perfecto!
2012-08-21

  Robin V
Mycket mycket bra!
2012-08-08

    ej medlem längre
Gillar rytmen i denna..och sanningen
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet