känner mig ställd, välvd, av tankar.. högerradikalt eller snedställt, vad vet jag?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner mig ställd, välvd, av tankar.. högerradikalt eller snedställt, vad vet jag?




märk mig

slut dina ögon
se mig
för den jag är

håll mig
känn mig
bit för bit

Bränn mig
kyss mig
bittersött

finn mig
väck mig
från allt dött

bind mig
märk mig

*

märk mig

*







Fri vers av Fredric
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-07 16:06



Bookmark and Share


  Laijza
gillar hastigheten...inte snabbare än ljuset dock..
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric