Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelbild


hand i hand
ser
dig
hand i hand

som utifrån

hand i hand
speglas i
vattenbrynet

där
vi går

 

hand i hand




Fri vers av Andasin
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-02-07 16:50



Bookmark and Share


    NoMi F
Härlig känslosam dikt
Berör
2006-02-07

    Cajsa
Underbar dikt!
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin