Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=KeMis-B7f58&feature=share


Jag älskar

 

 

De dagar

livet går i hundratio kilometer i timmen

utan att snubbla

och

luften jag andas, andas liv

När allt faller samman,

till en helhet,

då jag vågar dansa

av glädje

...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-09 20:21



Bookmark and Share


  mjuk
Luft under vingarna verkligen :))
2012-08-10

    ej medlem längre
Det finns livskraft i dina ord...som smittar!
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans