Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens väg..

Vägen viskade stillhet
jag gick och gick och gick
insöp skogens tystnad
en härlig stund jag fick..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-09 21:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En smal väg och en väg som de religiösa demonerna hatar. Men den är nödvändig.
2012-08-10

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2012-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Låter så skönt...känner lugnet.
2012-08-09

  ULJO
Vackert skaldat
2012-08-09

    maija tuori

Harmonisk meditation...
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP