Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten väntar


Hur ska jag kunna få dej

att komma till mej

när du bara vänder dej bort?

Hur ska jag kunna få dej

att ta emot min kärlek

när ditt hjärta är fullt med hat?

Hur ska jag kunna få dej

att lyssna till min röst

när du är upptagen

med att förbanna alla andra

och förvränga deras ord?



Jag vill ge dej allt det vackra,

allt det ljuvliga och sköna

som trots allt finns här i världen,

men allt dina ögon ser är mörker.

Jag känner till alla smärtsamma minnen,

jag har samlat alla dina tårar.

Jag vet att du söker frihet

men du är fången, du sitter fast.



Det behövs bara

ett enda ord från dej

och jag är där...

Jag är den som kan ge dej

ett helt nytt liv.






Evigheten väntar --- vad väljer du?




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-11 08:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så starkt.
2012-08-18

  Maj-Lis VIP
Vackert och berörande
2012-08-14

    ej medlem längre
men oj vad denna text griper tag

berör mig innerligt ...mycket ...


Tack ....
2012-08-14

  Chawa VIP
Mycket berörande...griper tag...
2012-08-12

  Ninananonia VIP
Vackert...
2012-08-12

  Siggesdotter
Men oooh, så innerligt vacker, gripande och rörande - detta kallas verklig kärlek! Fastnade särskilt för dessa rader:

Jag känner till alla smärtsamma minnen,
jag har samlat alla dina tårar.
Jag vet att du söker frihet
men du är fången, du sitter fast. Denna bokmärker jag!
2012-08-11

  mare VIP
Gud är den som ger ett nytt liv !
Vi är fri att välja, texten tänkvärd
2012-08-11

  Änglaögon
Fin beskrivning av något som jag erfar hos en människa i min omgivning...
2012-08-11

  Cammie
Bra!
Hög igenkänningsfaktor.
2012-08-11

  anits VIP
Så vackert berörande
och tänkvärt skrivit
2012-08-11

  Skogsfen.
Ja evigheten väntar oss. Kram
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP