Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träning

tränar
för att se

hur länge jag
kan hålla minnet

av en våg på
havets yta




Fri vers av Anders P VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-11 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svall
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP