Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle jag icke kunna göra med er som denne krukmakare gör?


Krukmakaren


Börja om en än gång i mitt liv!

Min hetaste önskan och bön


Det beder jag om under tårar

och i största förkrosselse...


Just nu, just nu, just nu


Inte i morgon

inte sedan

utan idag

och nu




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-08-11 15:57



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
fin text, nu är en bra tid för att börja om.
2012-08-17

    ej medlem längre
Vackra ord.. vackra känslor
2012-08-17

  Ljusletaren
Grattis till utmärkelsen min vän. Fint text/kram
2012-08-13

  walborg
Underbar liknelse - och grattis till utmärkelsen!
2012-08-13

  M M Mannheim VIP
Vi får alltid svar av Honom fast vi ibland inte förstår.
2012-08-12

  Eva Helene VIP
Fint!
2012-08-12

    maija tuori

Gillar !
2012-08-12

    ej medlem längre
Innerlig bön med trefaldig upprepan. Må Gud höra.
2012-08-12

  reza.hb
en fin dikt med hemliga budskap mellan raderna..
hoppas bli bönhörd..
2012-08-12

  anits VIP
En mycket vacker bön
2012-08-12

    ej medlem längre
Tycker mycket om den här texten!

"Inte i morgon

inte sedan

utan idag

och nu"


Bokmärker!
2012-08-11

  bittemi VIP
En innerlig bön. Så fin
2012-08-11

    ej medlem längre
gillar!*
2012-08-11

  mare VIP
Ödmjukhetens bön, att få bli formad i kärlek
för att sedan hjälpa medmänniskor på vägen,
med kärlek, hopp och tro !
2012-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det är aldrig för sent att börja om...tack för en ärlig och fin bön.
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP