Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av rosor

Himlen är kysst av rosor ikväll
Växande stor och röd
Där under finns vi
Vi som blev kvar
I taggarna
Och Förblöder
För himlen är kysst av rosor ikväll




Fri vers av ordskalv
Läst 385 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-08-11 22:28



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
Du skriver fantastiskt bra!
Tack.
2013-06-23

    jamming223
Sensuellt, blodrött och taggigt vackert! :) verkligen fin dikt! :)
2012-10-18

  DrZappa VIP
Doktorn gillar :)
2012-10-17

    ej medlem längre
Jättevackert !!!
2012-10-15

  Lars Hedlin
Gillas "APPLÅD"
2012-08-14

  Zachrisdotter
mogenhet, allvar i vackra rader
som för mig till de inre rummen...
väldigt klart och vackert skaldat!
2012-08-12

    ej medlem längre
Briljant. Underbar. Önskar att jag skrivit den.

RESPEKT
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv