Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en vrå i dig

I en vrå i dig
Lät du mig bo
Växa och leva
Du lät mig
Andas och drömma
Önska och förstå

Du bar mina brister
Som något heligt
Trots
Ditt redan sårade hjärta

I en vrå i dig
Lät du mig bo
Du gav mig modet
Att älska
Att flytta






Fri vers av ordskalv
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-11 23:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så bra... ord och handling...
2012-09-28

  Lars Hedlin
Bra textat!
2012-08-14

    ej medlem längre
Känner vemod men också en styrka i dina ord. Gillar. Mycket.
2012-08-12

  Zachrisdotter
Underbart...vackert! Titeln lyser skönhet!
2012-08-12

    ej medlem längre
Starkt!! Moget!!
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv