Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakadragande



Mätt på berömmelse och tal till min ära har jag
dragit mig tillbaka ...

I en vilstol på en altan vid Stilla Oceanen
dricker jag mitt te.

Mina recensioner har jag bränt, likgiltig för kritikers applåder.

Med utsikt över ett blånande hav och
en himmel utan moln

dricker jag således mitt te - spetsat med citroner och absint.




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-12 02:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
och som rent tidsfördriv skriver du på poeter.se, du kan liksom inte pruta på kvaliteten ens nu. Ja, jag tycker om dikten
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter