Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag flyr

Jag kan känna hur sorgen sipprar ur min hud.
Sprider sin peststank till alla runt mig.
Och jag flyr som en skadad hind från strålkastarna.

Vacklar och faller men reser sig igen för att springa
Så långt bort från det som sårat.

Träden väntar tålmodiga på min återkomst.
Med dem står vargen i myllan
Och väntar även han

Han välkomnar mig med ett grin
Och vassa tänder.
Hemma igen, här luktar hemma.
Våt mossa, barr, jord och skräp.
Smutsiga händer, smutsiga kläder.

Men mitt sinne är rent.




Fri vers av vargpakten
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-13 01:58



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Ja! Tack för publicering av denna. Tuff känsla av realitet, genuin 'hemma' i all sin jordighet. *lånar, packar ner i bokmärkesrygga och använder inom mig för att skogen är Hemma* Inte ofta jag läser nåt som prickar exakt pågående känsla. 'Fly'. Tack så mycket tack för denna!
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten