Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara är en sådan dag idag ...


Att få älska med dig ...

... alldeles i gränslandet
mellan dröm och verklighet ...

...  är något av
det allra vackraste jag vet ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-13 10:27



Bookmark and Share


    lory
det finaste av allt....
2012-08-13

  Gabrielle Laurèntzen
Underbar känsla
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP