Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjöö!

 

http://www.youtube.com/watch?v=jzkUUSWiM_4&feature=share

 

 

Om jag dog

...

vem av  ER skulle finnas  där då??

JO, de redan bosatta änglar i himmlen

Skulle vänta

..

De

dansar av glädje!

För jag är FAN så kul!

De som redan dansar mellan ulliga moln...

Älskade mig!

..

Intet en lugn stun de skulle få

 

 

Gud  såg till dig som liten är

Men lyckan falnade

och mitt jag ledsnade




Fri vers av NågonAnnans
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 21:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text ....
2012-08-17

  mjuk
Det känns som ordet svek finns i denna dikt. Sådant är aldrig gott . Jag gillar texten !
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans