Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet av början


Sänk ned mitt brinnande hjärta en stund i månvattnets svalka

och jag ska flyta medströms och möta dig vid källan

som mynnar ut till det hav som binder samman våra kontinter,

åter och åter igen.







Fri vers av _Mian_
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-02-07 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_