Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vandra ensam bland alla

 

I denna värld av mediokra människokluster

alltför långa alltför tätt inpå med sina armbågar och masker till ansikten,

suddiga ovaler utan tydliga kännetecken att hålla sig till -

där glansig yta är allt

som räknas,

ville jag bara finna honom med insida större än utsidan

han med ett universum av idéer, tankar,

känslor att matcha mitt. Oändligt. Han vars hjärta pulserar för mig.

Han som vågar stå emot

mig, vågar stå rak inför alla, men ändå

i vars inre jag kan krypa in reda mig mitt bo och känna mig trygg

för alltid. Utan svek - för alltid.

 

Jag tänker,

jag vet det är svårt men

han måste finnas där i mängden, jag kan bara inte urskilja honom från de andra, långa, suddiga

och jag vandrar ensam bland alla.

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3