Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ I EN...







Jag hör Honom skratta,

_______Vindens lek med trädens blad,

jag ser Honom le.

_______alla färger gör mej glad.

Jag känner Hans värme

_______Solen strålar på min arm,

i kramen Han ger.

_______känner kärleken så varm.

Hans röst viskar ömhet,

_______När dagen blir till natt

Hans ögon ger tröst.

_______upptäcks himlens stjärneskatt.

Den lycka Hans närhet kan ge,

_______Ger en överväldigande skönhet

den är störst.

_______i en hel evighet.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-08-15 20:15



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Den där är så intressant, (förutom att den är bra)
kan du berätta om det är en teknik du använder, eller
kom du på att dessa dikter passar ihop.?
För mig känns det lite som du har extraherat en dikt ur en annan.
Men man kan inte avgöra vilken som kom först.
Va?
Bästa hälsningar
Ciralina
2013-06-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-20

  ULJO
Ett mycket fint och berörande poetiskt verk som jag gillade
2012-08-18

  Bibbi VIP
Oändligt skön.

Applåd och bokmärke.
2012-08-18

  Siggesdotter
Ett fint upplägg och ett djupt och stort innehåll!
2012-08-18

  Ljusletaren
Snyggt sätt att orda plus orden var givande *tumme upp*

/kram
2012-08-17

    ej medlem längre
Hääääärligt! :)

Och fiffigt, där de två formerna får leka med varandra, gå i hand i både sol- och månsken.
2012-08-16

  bittemi VIP
Som vacker musik!
2012-08-16

    ej medlem längre
Du trollar fram vackra ord och bilder..tack
2012-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
fina bilder samt feelings
2012-08-15

  anits VIP
Underbart, två i en,
tycker mycket om
2012-08-15

  Blåbärskaj
Rent genial
2012-08-15

  Skogsfen.
Det var fint och något nytt, två som smälter samman till en dikt i sig.
2012-08-15

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2012-08-15

  Linda CH VIP
Mycket lyckad form och dessutom oemotståndligt vackert!
2012-08-15

  Thomas Berg
Inspirerande, en mycket lyckad lek med form! Dikt i dialog. Dessutom mycket vackert skrivet.
2012-08-15

  Gabrielle Laurèntzen
Härlig dikt om kärleken! Och så fyndigt skriven
2012-08-15

  Chawa VIP
Så underbar kombination att det helt enkelt uppstår äktenskapstycke dem emellan...!! Jättefint!
2012-08-15

    ADI Nehlin
vackert, vackert
2012-08-15

    ej medlem längre
Som en vacker melodi. Ord som ger hopp.
2012-08-15

  Lynx63 VIP
Hurra vad du kan, där satt den.
2012-08-15

    ej medlem längre
Ingen kan som du ge sån trygghet i orden. Tack.
2012-08-15

  alvan
En fin text och annorlunda form!
2012-08-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du och Han
jag bara säger
två bättre kan!
2012-08-15

    ej medlem längre
härlig dialog ..*
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP