Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15-08-2012 Onsdag.


Livet i öknen

Det är sjukt svettigt
att ha sommarlov i livets öken
och att leva ovetandes om dess grymhet.

Jag sänker min hink mot brunnens botten
för att bli varse om vattnets alla möjligheter.
Fruktan över en plågsam död
firar raskt upp en stjärnklar stråle källvatten.

Som en grundstött färja bryts jag sönder
vid tanken att sommarlovet nått sitt slut

och att jag måste leva igen.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-16 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP