Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet är folkets rätt, kämpa på bästa sätt!


Friheten är hotad!

Nu råder krafter som vill stoppa
den lilla frihet som vi har..
människor ska visst förtryckas
ännu mer än vad vi var..
men detta ska ej accepteras
jag ska kämpa gå emot!
ingen ska få tysta munnen
är ej rädd för människors hot!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-05 21:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP