Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidego


när barnvisor trallats på bandspelaren
och barnen somnat in
för natten

då äntligen
kan en annan steppa loss

dansa runt till emils gamla slagdänga

singdudeldej
singduuudeldej
singdudeldudeldej...




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-02-08 06:33



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ha ha...kan se dig framför mig...och jo sådär är det väl och tidego!
2006-02-08

  JMR
jag känner igen mig, tack för denna :-)
2006-02-08

    Bodil Sandberg
Suveräna rader...jag kan se det framför mig
2006-02-08

  Last Word Spoken
*skrattar* min favofilm,
då råttan går på Linas
ansikte....wow som jag gillar
den....du o ja Alfred, du o ja..:)

Kul att du steppar loss
glöm inte mysse o bysse..:)
2006-02-08

  Wretling
haha ler..
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP