Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörk på arbetsförmedlingen


redan när hon kom innanför dörren till arbetsförmedlingen
la hon märke till den lille satte mannen bakom disken
han var inte ful men inte heller vacker
till det yttre

var han ganska alldaglig

rent instinktivt visste redan fröken mörk
men hon ville se in i hans ögon
smaka på hans själ
innan hon kunde känna sig säker

säker på att han
var en person

hon kunde ha förtroende för




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-02-23 07:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt som vanligt Hans
2006-02-23

    Bodil Sandberg
En annorlunda text...det är alltid intressant...och fröken mörk känner jag ju nu...himla bra knåpat om arbetsförmedlingen och att känna tillit
2006-02-23

  Cris
Japp! Man måste kliva in lite i ögonen och smaka på själen. Det tycker jag fröken mörk gör rätt i innan hon kan känna förtroende.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP