Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var mig en klippa, där jag får bo, och dit jag alltid kan fly, du som beskär mig frälsning. Ty du är mitt bergfäste och min borg.


Var mig en klippa...


I jakten på trygghet

fann jag denna pärla


Kom alla Ni som

söker detsamma


Här finns en boplats

bergsfäste och borg


http://www.youtube.com/watch?v=lgTAGiktZ-U&feature=related








Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-18 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant
2012-08-20

  Chawa VIP
Trygg och fin text!
2012-08-19

    ej medlem längre
Gebirgen, nära Birger!
2012-08-19

  Eva Helene VIP
Fint!
2012-08-19

    maija tuori

Precis !
2012-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Den fasta klippan...
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP