Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

druknar














stadens gator
som andra

hettan
söker skugga
i tomma gränder

musik
du dansar några steg

du som oceanen

jag en gammal sten

jag sprack en gång i tiden

där dina fötters

avtryck

blev minnen

som färdas över tider

jag i dina armar

mjuknar

och drunknar.






Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 19:56



Bookmark and Share


  ULJO
Fint poetat
2012-08-19

  Lynx63 VIP
Djup och fin.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström