Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påfrestande personer, som alltid ska ha sista ord, älskar att höra sig själv


Tålamod, käre mare

Tålamod, käre mare
tålamod.....
ibland skulle jag vilja nypa till
riktigt HÅRT, stirra personen i ögat
och inte säga ett ord
bara låta tystnaden tala..
för jag har så svårt
med personer som " skriker över mitt huvud "
och tror dom ÄR
arroganta upplåsta kvackande paddor
som man får tinnitus av
deras fötter verkar vara så stora
för dom ska alltid trampa på andra
stjäl massor av energi
för att kunna fylla på sin egen "tomma tank "
som dom gapar och går på!






mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-20 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner igen mig...bra skrivet och insiktat!
2012-08-23

  kråkan VIP
aj aj..e hon arg??:) förstår dig precis..suck..
2012-08-22

  Sanna i badet VIP
De snappar åt sig energin kvickt. KÄnner igen.
2012-08-21

  bittemi VIP
Ja det är mycket tålamodsprövande då människor är sådana!
2012-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Känner din frustration...andas.........
2012-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Ignorera och blockera dem.
2012-08-20

  Änglaögon
Du satte det på pränt, det jag brukar tänka ibland!
2012-08-20

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-08-20

    ej medlem längre
Du har en poäng!
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP