Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu inget resultat i den lilla inbördesbeundran klubben

Vad håller de på med uppe i regeringshuset
valet kom och gick och man undrar vad som händer
ännu inget resultat i den lilla inbördesbeundran klubben
de verkar vara som små loppor som hoppar omkring
och inte kan bestämma sig för vem det ska bli
ena stunden är det den andra stunden är det hen
sen plötsligt är det han och så hålls det på
de är avslöjade hela bunten det går inte att ta miste
i alla fall sju av dem och att de är motståndare
till allas lika värde är så uppenbart som sola i karlsta
demokrati ligger dem inte varmt om hjärtat
så då undrar många vad de gör i huset?
en rejäl löneförhöjning har de nu fått
medan svenska pensionärer blir fattigare
och fattigare och även många andra invånare
men det ligger inte i deras intresse utan de
är mer intresserade utav sig själva och sin
inneboende maktlystnad så de får leva gott
inte lyssnar de på folkets rop inte bryr de sig om
landet och dess sataniska utveckling som håller
på och krossar allt i sin väg och förintar välfärden
de är så hårdnackade så kalla utan empati
stora självgoda arroganta egoister som bara snackar
en massa goja och vinklar på med sina lögner
summa summarum är att de förespråkar diktatur
och det är precis på den vägen landet går
och inte kommer det bli bättre när en lista den
10 december ska skrivas under av politiker
FN:s migrationsramverk – läs på och se
vad som kommer att hända i framtiden
orden räcker inte längre till att beskriva
alla galenskaper som sker idag
kalla kårar går längs ryggraden
ondskan är verkligen
på krigsstigen!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-06 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP