Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver över runt förbi!

Skriv ut allt som du inom bär
låt ingen hindra dig!
min inre propp är borttagen
min penna tvingar mig!

Obekväm, så klart jag är
skriver över runt förbi
för det jag äger det ska ut
kan inte låta bli!!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 09:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rätt tänkt!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP