Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19-08-2012 Söndag.


Var är vi den dagen

Döden tänker inte på mig nu för tiden.
Jag finner ingen respekt av den.
Så pass luttrat är mitt hjärta
att den inte längre ser hur livet ska bli.

I blindo gråter mina dagar
och medvetslöst svettas mina nätter.

En dag vaknar jag ur sorgen
och kvar står kärleken som bar mig
hela vägen.

Ja, vårdade mina sjuka dagar.

Vem ska då fatta min hand o
ch vandra ut i glädjen

vid min sida?




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-20 14:42



Bookmark and Share


  Änglaögon
sorgsen text men på ett fint sätt.
2012-08-20

    ej medlem längre
Osminkade ord med sorg mellan raderna.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP