Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har hänt med rättsväsendet egentligen?


Feminismens vagga är vält



Feminismens vagga är vält
Besynnerligt det är att finna
det en gång framkallats av svält
inte berör vår nutida kvinna

Makten blivit för stor i vissa läger
där varenda man ska hatas
Vinsten matriarkatet nu äger
går ut på att sanningen kan ratas

Julian Assange överallt jagas
Sned har den blivit, statens karaktär
Bara vissa intressen behagas
där fanatiska kan göra karriär




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 19:17



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Skrev detta pga en artikel i söndagens DN
2012-08-20

  Magica VIP
Alla är individer och bör bedömas utifrån den person de är - oavsett könstillhörighet. Feminism handlar om jämnställdhet.
2012-08-20

  Anders Nordlander VIP
förstår bara inte kopplingen till feminismen, menar du att man ska få våldta??
2012-08-20

  Anders Nordlander VIP
om han inte gjort nått ska han inte dömas

2012-08-20

  Anders Nordlander VIP
Har han gjort nått olagligt ska han dömas
2012-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Feminismen ska krossas.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST