Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens innersta

 

 

Vågen som lägger sitt stilla
för att äntligen vaggas

En hand, en trevande viskning
vid tinningen 

Ett lätt fjun i en varm vind -
bräckligare än fjärilens vinge




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 866 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-21 01:59



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
en mycket fin känsla
få ord som mättats med innebörd
Margareta Wersäll
2014-01-08

  Larra
ja bra
2012-11-12

  walborg
Ömsint - frihet och respekt
2012-08-27

  Chawa VIP
Underbara ord...
2012-08-27

  Lena Själsöga Keijser
i skogen
i det regn stillnat
skimrar sol genom bladsångerna

i gryningen skimrar ljuset

så är dina ord
så innerligt santvackra

Tack
2012-08-23

  Katinka VIP
Fint. Visst är kärlekens innersta bräckligt fast dess väsen är starkt. Som att ha mod att att älska men inte alltid våga i verklighet.
2012-08-21

  Nina Ahlzén
ja, likt en viskning, din dikt. Skört och starkt. tack.
2012-08-21

  Eva Langrath VIP
Ömsint och välskrivet om kärlekens viskning
2012-08-21

  Vind
Förtrolighet.
Ömsint och vacker dikt...
2012-08-21

    bittemi VIP
Underbart vacker!
2012-08-21

  aol
ömt vackert vännen, så berörande fin skriftat
2012-08-21

  Änglaögon
Väldigt vackert, gillar!
2012-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och vackert...
2012-08-21

    Yarissa VIP
Fin!
2012-08-21

  Christine Sabel
Dina ord, mina tårar, tack
2012-08-21

  Svirran
underbart vacker dikt!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren