Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad, förgiftad, förlorad

Allt vad omöjligt är,
vad synd och tabu heter -

förbjudet.

Så ber jag om förlåtelse,
"rena mig, så blir jag ren"

Så känner jag efter -
skam, ånger, oro, rädsla?

Det här som bultar i hela min kropp
som strilar ner för mina kinder
kittlar i mina fingrar
värker -

"Rena mig, så blir jag ren"

- är jag förlåten?

Det dånar inuti.
Hör inte, vill inte ha svar -

för hon är allt
jag längtat efter.

Hon är allt.







Fri vers av miljas
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-21 22:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det finns inget att förlåta, du är så ren du kan bli, skinande ren och vacker.
2013-02-01

    ej medlem längre
Du är förlåten...för kärlek är alltid ren *ler*

Underbar text
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet