Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20-08-2012 Måndag. I ångest


Barmhärtighet

Ingen lägger ner sådan möda
på kärleken, som den barmhärtige.
Den vilja han visar är alltid godhet.

Ett plåster på såren är hans ord.

Jag vill leva i barmhärtighetens andedräkt.
Och lugnas av dess stilla sus.

Tänd en lampa framför ingången
till din innersta barmhärtighet,
så vill jag bulta på din dörr

och bjuda dig till gemenskapen
hos mig i glädje.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP