Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pissigt monterad!

Du kommer aldrig att bli min like! Slipa bort dina anletsdrag med en vinkelslip, knipsa av dina tår med en bultsax, tvinga på dig glasskon!

Visar dig ett väl valt finger i mitten på handen! Medan du skriker -den passar visst! Du fattar verkligen inte, trist!

Nej  nu är det fan dax, eskorterar dig till ett extra djupt dike, ditt j...a jon, våga aldrig mera ta ton! 

Gråt inte över spillt blod, samla upp delarna och halta vidare! Jag hatar dig, trodde jag var tydlig, trodde du förstod! 

Du saknar fanimej en skruv, som en pissigt monterad Ikeamöbel. Du är ingen juvel, du är ännu en ansiktslös amöba mitt i en pöbel! 




Fri vers (Fri form) av deNeergaard
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-21 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard