Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsluta


Håll mig inte tillbaka
när jag måste avsluta
det påbörjade

låt mig få känna
avslutets
lycka
innan hjulen
börjar rulla
igen




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-08-21 21:43



Bookmark and Share


    maija tuori


Gillar !!!!
2012-08-31

  Chawa VIP
Fint och klokt diktat!
2012-08-28

    Birgersdotter VIP
Tycker om..bra skrivet
2012-08-28

  ULJO
Väl förmedlat
2012-08-27

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra!
ML
2012-08-22

  Yrre VIP
Något som fullföls och avslutat, det ger verkligt tillfredställelse. Bra text!
2012-08-22

  Rise Little One
Det strålar positiva tankar från din text.
2012-08-22

  Eva Langrath VIP
Mycket innehåll med få ord som ger tankar om både avslut och nya vägar.
2012-08-21

  kerstin skriver VIP
ja, avslut är viktiga. jag tycker om det koncisa i texten,
bestämt och uppfordrande
bra skrivet
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös