Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyss flygfärdig utanför mitt fönster


Snapshot

-

Burr och ruska

krafsa och burr

skaka och picka

sen ett fjäderlätt hopp

 

Nyponet vippar

på nyponkvist

pick och plock

plock och pick

 

Loop över landet

regn och vått

svisch och svosch

svosch och svisch

fristad i mörkerlagd ene




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 13:28



Bookmark and Share


  Akvamarin
Underbar bild av den lilla nykomlingen. "Burr och ruska, krafsa och burr".
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter