Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma Police

lite som sångaren i Radiohead sjunger:
"For a minute there, I lost myself"
fast liksom lite mer vad som blev två år




Fri vers av emmylou
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-22 13:59



Bookmark and Share


  Brachmin
haha, hur träffande som helst! uppgivet och roligt på samma gång!
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou