Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sorg


tog dig i handen
för sista
allra sista gången

en fjäderlätt kyss
mot din
svalnande kind

vände mig om
lät dig
vandra din stig

mot vår
evighet




Fri vers av Andasin
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-02-08 15:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt vackert...en fjäderlätt kyss mot din svalnande kind...
2006-02-10

    NoMi F
Mycket vacker dikt
Avsked som kan vara
olika avsked
Så läser jag dikten
Tycker om den
2006-02-09

    Cajsa
Bra skrivet om sorg! Kram till dig!
2006-02-08

    Mejja
Ja denna är underskön. Fångad i ögonblicket av sorg.
När någon vandrar vidare ... till evigheten... dit vi inte kan gå med...
Sådan sorg som fyller oss och saknad... dock får våran tanke gå till glädjen som möter den som gått vidare - där på andra sidan - i himlen.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin