Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita gudinnan


Vore mina ögon av frost
skulle de smälta av din blick
och strila svalka
över din sommarheta panna

vore min kropp en staty
mejslad ur medelhavsmarmor
skulle den levandegöras
då du passerade förbi
och gå dig till mötes som
den Vita gudinnan

Om du inte vore den du är
skulle jag vara en annan.




Fri vers av _Mian_
Läst 745 gånger
Publicerad 2004-08-06 02:33



Bookmark and Share


  Manal
så vackert skrivet
2004-08-08

  Eddy Norest
mejslar vi fram varandra. Bara materiet är begåvat kan det bli Venus av Milo.
2004-08-07

  Martin VIP
strofen är oerhört bra! Så många fasetter och nya varje gång jag läser den.
2004-08-06

  leopardia
gillar denna, första versen framförallt, men helhetsintrycket var bestående...
2004-08-06

  Rachel Roth
...med vackra ord fångade du det magiska i ett starkt möte
2004-08-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_