Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprickor





Begränsat rum

Annorlunda utsikt

ett bord
en vägg


Takdroppets klang

en ton jag aldrig hört



Var jag här



Vi slog läger
för att leva

Vi levde för att
bryta upp

men inte här
inte i det här rummet

Här var jag aldrig



Vaknar och drömmer

Insikt
långsamt
utsikt

En värld
vi inte besökte


Solstrålar
hittar in

Sprickor







Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström