Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkramp gånger 70.000.


Du borde gett vinden vad den tål

Det är ingen idé att skrika nu
Du bet av dig tungan för längesen

När du höll käft
Trots att det väste i ditt huvud
Av ilska

Trots att du visste
Att du borde vråla
Ge vinden vad den tål

Så höll du käft

Nu får du tåla
Att det gnager
Att det svider

Man måste
Kämpa mot
Andra människor kyla
Med eld
Men du tände aldrig tändstickan

Så nu får du
Skylla dig själv

Bit av dig handen
Den är ändå frostbiten




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-02-08 20:00



Bookmark and Share


  Zara VIP
Jänta! Du skriver så jag fastnar! jag ahr lsät två dikter av dig nu och jag tyckter verkligen om de bilder jag fick upp!

Tack! /Z
2006-02-18

  unhappyvoices
ÅÅÅH.
Du är så bra
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath