Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt snabbt tillkommen och därför en som jag tänker ändra i då och då


Förundran


Som det blåser i träden och som solen
lyser sensommarblek

Och molnen ... som de tornar upp sig ... fantastiska och
sagolika i sina formationer

Som jag förundrar mig över allt detta


Över himlen själv, den himmelsblå

och jorden

dess marker och ängar, alla vatten

sjöarna, de vida haven - jag förundrar mig!


Så en dag - någon gång - inte längre

där





Fri vers av Madeleine Richter
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 21:05



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
En ögonblicksdikt bara. Dom kan ju också få finnas. Åtminstone en stund.
2012-08-28

  cilax VIP
sorgen över alltings förgänglighet? vemodig avslutning
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter