Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen väntar på mig

Godmorgon dagen
du sprider ljus
och jag välkomnar dig
avnjuter min älsklingsdryck
dess arom fyller varje vrå
vilken ljuvlig doft
tankarna vilar stilla
som en eka i tysta vatten
gör mig redo
du väntar på mig..





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-31 10:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP