Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors sylvassa pilar


Tro mig, jag vet precis hur ont det gör -

när man sett in i två öppna ögon
och lovat bort hela sin själ

för att sedan förstå
att den aldrig

togs emot.




Fri vers av miljas
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-27 23:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch ja - väl fångat
2013-02-01

  Robert Halvarsson
Denna text säger allt som behöver sägas. Fantastiskt.
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet