Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar dig och dina varma händer här i det kalla


Jag saknar dig

Det är så svårt att förklara saknad
Men det är som att alla bokstäver ändrar form till dina
och alla fotografier påminner mig om oss

Och dina varma händer har gjort avtryck i min hud,
avtryck med kärlek. Som jag sakta berör, så som du
en gång gjort.

Vinden bildar kopior av dig i vinden
Dom följer mig längs vägen hem

Mitt täcke blir dig i annan form
jag blundar och låtsas att dina andetag är mina.

Men hur mycket fantasi jag än må ha
kan jag aldrig göra äkta kopior av dig i vinden

Men jag får göra så gott jag kan

utan dig.




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 869 gånger
Publicerad 2006-02-08 21:16



Bookmark and Share


  Manal
Ååhh vilka ord. Berör direkt
2014-04-30

    Oprofessionell
Den här är bara bäst (:
2006-08-27

  Soessan
Underbart skrivet! :D Jag blir helt berörd av längtan i orden.. de uttrycker äkta känslor, äkta längtan! underbart :) kramar på dig! ;)
2006-02-08

  Ikna
Jättefint! Och hur mycket fantasi man än har så finns dom aldrig där...
2006-02-08

    Andersx
jäkligt bra skrivet och fin känsla.....
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet