Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallet



Jag slänger en sista blick på bevisen
slår igen arkivmapparna
och stänger en stendörr


fallet är slut nu




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 783 gånger
Publicerad 2006-12-26 23:46



Bookmark and Share


    Oprofessionell
får värsta dektetivkänslan av denna, hur en mörk figur med en sådan där brun kappa med kragen uppfälld och en stor hatt på huvudet stänger en arkivlåda. bravo
2007-01-03

    Camillaa
Så sorgsen, men helt underbar!
Du förtrollar orden helt enkelt!

/ C
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet